AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunda altın saat görmek

Kahve falında kolunda altın saat görmek

Kahve falında kolunda altın saat görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kolunda altın saat gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Kahve falında kolunda altın saat görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Kahve falında altın kol saati bulmak hayatını yoluna sokacağına, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında altın kol saati takmak kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına alamet eder.

Kahve falında altın renginde kol saati görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında altın kol saati hediye almak daha çok dünya malı edineceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında koluna altın saat takmak kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine alamet eder.

Kahve falında altın kol saati taktığını görmek huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret eder.

Kahve falında altın kol saati görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir