AnaSayfa / Genel / Kahve falında saat unutmak

Kahve falında saat unutmak

Kahve falında saat unutmak tüm isteklerine kavuşacağına, talihinin artacağına, kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, işlerin bir anda azalacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat unutmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu hala dikkat gerektiriyor olabilir.

Kahve falında kol saatini unutmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya delalet eder.

Kahve falında saat unutmak maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, güzel huylarının değişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında duayı unutmak onunla birlikte uzun soluklu olacak bir aile hayatının ilk adımlarının atılacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında başını örtmeyi unutmak başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret eder.

Kahve falında telefonunu bir yerde unutmak hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına alamet eder.

Kahve falında birşey unutmak sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında evin yolunu unutmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine tabir olunur.

Kahve falında çantayı unutmak yaraların merheminin bulunulacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir