AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kolunda saat görmek

Kahve falında başkasının kolunda saat görmek

Kahve falında başkasının kolunda saat görmek bir işe soyunacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına delalettir.

Kahve falında başkasının kolunda saat gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda duygular ortaya çıkabilir veya işin içine karışabilir.

Kahve falında mavi renkli kol saati görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saati bulmak kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kol saati görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, hiçbir şeyin eksikliğin hissetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kol saati vermek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz kol saati takmak dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işarettir.

Kahve falında kol saat almak aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, müjdeli haberle geleceğine inanılır.

Kahve falında pırlanta kol saati görmek evli kişiler için ise evdeki huzurun günden güne daha çok artacağına, yeni bir hayata adım atılacağına işarettir.

Kahve falında eşinin kolunda saat görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir