AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kırıldığını görmek

Kahve falında kol kırıldığını görmek

Kahve falında kol kırıldığını görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine delalettir.

Kahve falında kol kırıldığını gördüyseniz:

  • Henüz imzalar atılmadan veya bağlayıcı sözler verilmeden bir anlaşmaya, düzenlemeye ya da plana inatla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Kahve falında kolumun kırıldığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında kol saatinin kırıldığını görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, geleceğinin de çok parlak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun kırılmasını görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda bilezik kırıldığını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kollarının kırıldığını görmek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine alamet eder.

Kahve falında annenin kolunun kırıldığını görmek artık rahat bir nefes alacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında bir başkasının kolunun kırıldığını görmek rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, yüksek mevkilere getirileceğine işarettir.

Kahve falında kol kırıldığını görmek maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir