AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaslari tıraş etmek

Kahve falında kaslari tıraş etmek

Kahve falında kaslari tıraş etmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine ve bu yüzden sevdiği ve değer verdiği birisi ile çok büyük bir ayrılık yaşayarak çok büyük bir üzüntü duyacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaslari tıraş etmek gördüyseniz:

  • Parasal şansınızda ani bir yükseliş olabilir.

Kahve falında kaslari tıraş etmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, varolan borçların ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini kaslı görmek hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, bazı büyük çalışmalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında karın kası görmek parasal sıkıntılarının sona ereceğine, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek kası görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında kaslı olmak çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kas çalışmak eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kasıldığını görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında kol kası görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir