AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu tıraş etmek

Kahve falında kolu tıraş etmek

Kahve falında kolu tıraş etmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında kolu tıraş etmek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi kendi çıkarlarınız doğrultusunda kullanırsanız maddi kazançlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kol kıllarını tıraş etmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında kolunu tıraş etmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kolu tıraş etmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendi saçını makineyle tıraş etmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bacak tıraşı yapmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kafayı tıraş etmek geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını tıraş etmek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının sakalını tıraş etmek işinin gücünün rast gideceğine ve kazancının da mutluluğunun da artacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir