AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarının kıllandığını görmek

Kahve falında kollarının kıllandığını görmek

Kahve falında kollarının kıllandığını görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kollarının kıllandığını gördüyseniz:

  • İstemeden sarf ettiğiniz sözler nedeniyle çevrenizdeki insanların tepkilerini üzerinize çekebilirsiniz.

Kahve falında kolda kıl çıktığını görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında kolunda beyaz kıl görmek yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, dininden vazgeçmeyeceğine inanılır.

Kahve falında kol kıllarını aldırmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kolunun altında kıl görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine yorulur.

Kahve falında kolun kıllandığını görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kolda kıl görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kolunu kıllı görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında kollarını kıllı görmek deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir