AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kıllarını kesmek

Kahve falında kol kıllarını kesmek

Kahve falında kol kıllarını kesmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında kol kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Kahve falında kol kıllarını kesmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına yorulur.

Kahve falında baltayla kol kesmek dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, gidilecek yönün belirleneceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının kolunu kesmek sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, işinde ustalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebek kolu kesmek kimse ile tartışmayacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında insan kolu kesmek her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kolunu bıçakla kesmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iç huzurunun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında kardeşinin kolunu kesmek yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına inanılır.

Kahve falında kendi kolunu kesmek büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir