AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol kaşımak

Kahve falında kol kaşımak

Kahve falında kol kaşımak ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine inanılır.

Kahve falında kol kaşımak gördüyseniz:

  • Keşif niteliğindeki bir fikrin maddi getirileri olabilir.

Kahve falında kol kaşımak işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının sırtını kaşımak yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kaşımak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalettir.

Kahve falında elini kaşımak hasta ise bakacağına, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinin sırtını kaşımak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında kulağını kaşımak hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Kahve falında kafa kaşımak işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine işarettir.

Kahve falında alnını kaşımak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir