AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel koku hissetmek

Kahve falında güzel koku hissetmek

Kahve falında güzel koku hissetmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güzel koku hissetmek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında güzel koku hissetmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine delalettir.

Kahve falında ölü kokusu hissetmek aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gül kokusunu hissetmek uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında gül kokusu hissetmek önemli kararlar alınacağına, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, falı kapatan kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet kokusunu hissetmek maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, maddi gücünü yitireceğine işaret eder.

Kahve falında koku hissetmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, yıpranacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin kokusunu hissetmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, başının belaya girmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir