AnaSayfa / Genel / Kahve falında kok kömürü görmek

Kahve falında kok kömürü görmek

Kahve falında kok kömürü görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına, hem de çok üzüleceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, çektiği sıkıntıların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında kok kömürü gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında kok kömür görmek sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kok kömürü görmek kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kokmuş tavuk görmek güzel fırsatların elde edileceğine, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine delalet eder.

Kahve falında cenazenin koktuğunu görmek büyüyeceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında ter koktuğunu görmek güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kokmuş cenaze görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün koktuğunu görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına inanılır.

Kahve falında birinin ağzının koktuğunu görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir