AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağın koktuğunu görmek

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, başarısız ve mutsuz olacağına, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, gönül gözünün açılacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağın koktuğunu gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden şeyleri göz ardı etmeyi tercih edebilirsiniz.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak koktuğunu görmek zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine inanılır.

Kahve falında birinin ayağının koktuğunu görmek işinde de istediği başarıyı yakalayacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine işarettir.

Kahve falında ayağının koktuğunu görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine yorulur.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında öpüşüp koklaşmak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir