AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün koktuğunu görmek

Kahve falında ölünün koktuğunu görmek

Kahve falında ölünün koktuğunu görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün koktuğunu gördüyseniz:

  • Sizin için özel bir kişi çok önemli bir amacınıza ulaşmanızda size yardım edebilir.

Kahve falında ölünün koktuğunu görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, dış ticarete atılacağına delalettir.

Kahve falında ölü ve kokmuş balık görmek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında kokmuş cenaze görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak koktuğunu görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kok kömürü görmek layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına yorulur.

Kahve falında öpüşüp koklaşmak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalettir.

Kahve falında kokmuş balık yemek duraklama yaşanacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir