AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokmuş çorap görmek

Kahve falında kokmuş çorap görmek

Kahve falında kokmuş çorap görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kokmuş çorap gördüyseniz:

  • Siz kendi işlerinize bakın, bırakın herkes kendi sorununu kendisi halletsin.

Kahve falında çoraplarının koktuğunu görmek deyim yerindeyse paranın pul olacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına yorulur.

Kahve falında kokmuş çorap görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kokmuş tavuk görmek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına işarettir.

Kahve falında kokmuş cenaze görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına işaret eder.

Kahve falında ayak koktuğunu görmek birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına işaret eder.

Kahve falında kokmuş balık yemek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına yorulur.

Kahve falında kokmuş cesetler görmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cenazenin koktuğunu görmek kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir