AnaSayfa / Genel / Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işarettir.

Kahve falında kokmuş tavuk eti gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemelerin sizi mutlu edip etmeyeceği konusunda kafanızda endişeleriniz olabilir.

Kahve falında kokmuş tavuk eti görmek ticari anlamda yön değiştireceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kokmuş tavuk görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kokmuş çiğ et görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kokmuş et yemek sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalet eder.

Kahve falında kokmuş et görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, kazanç ve kar getireceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin ağzının koktuğunu görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının koklandığını görmek istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kokmuş çorap görmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir