AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağının koktuğunu görmek

Kahve falında ayağının koktuğunu görmek

Kahve falında ayağının koktuğunu görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, sağlık içinde yaşanacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayağının koktuğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa deneyimli zeki biri sizi etkileyecek.

Kahve falında ayak koktuğunu görmek iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında ayağının koktuğunu görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına işarettir.

Kahve falında ayağın koktuğunu görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işarettir.

Kahve falında birinin ayağının koktuğunu görmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, başarısızlığı karşısında yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında ayaklarının koktuğunu görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, şansının da açık olacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının ayağının koktuğunu görmek önünün kapanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet eder.

Kahve falında sağ ayağının koktuğunu görmek hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, düşmanlarına da dost olacağına alamet eder.

Kahve falında ter koktuğunu görmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir