AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle dövüşmek

Kahve falında biriyle dövüşmek

Kahve falında biriyle dövüşmek neşesini kaybedeceğine, çok daha mutlu olunacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, evindeki huzurun bozulacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle dövüşmek gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Kahve falında kadınla dövüşmek büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine inanılır.

Kahve falında cinlerle dövüşmek kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kılıcla dövüşmek bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle dövüşmek iş projelerinin gerçek olacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle dövüşmek çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızla dövüşmek bir sebeple fal sahibinin çok üzüleceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında birileriyle dövüşmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında düşmanla dövüşmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir