AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, rahat yüzü göreceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • İletişim kurmanızda fayda var.

Kahve falında kocanı sarhoş görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalet eder.

Kahve falında sarhoş koca görmek fal sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, rızkın ve kazancın artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında kocasını sarhoş görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir