AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını sarhoş görmek

Kahve falında kocasını sarhoş görmek

Kahve falında kocasını sarhoş görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, borç içinde bir yaşam süreceğine, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, yaraların merheminin bulunulacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında kocasını sarhoş gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olaylara farklı açıdan bakmanız çevrenizdeki kişileri etkileyebilir.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kocanı sarhoş görmek etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine inanılır.

Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Kahve falında kocasını sarhoş görmek tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş koca görmek hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında ünlü birini sarhoş görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, inancından sapacağına yorulur.

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak alim ve bilge insan olacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir