AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu görmek

Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu görmek uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu gördüyseniz:

  • Hemen her alanda insanları etkileyip, peşinizden sürükleyebilirsiniz.

Kahve falında kocanı sarhoş görmek çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine yorulur.

Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu görmek durumunun git gide kötüleşeceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş koca görmek aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine inanılır.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında kocasını sarhoş görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişanlını sarhoş görmek üzüntülerinin sona ereceğine, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine yorulur.

Kahve falında kızının sarhoş olduğunu görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir