AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanı sarhoş görmek

Kahve falında kocanı sarhoş görmek

Kahve falında kocanı sarhoş görmek maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, belalara denk gelmeyeceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, işinden geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocanı sarhoş gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Kahve falında kocayı sarhoş görmek çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine inanılır.

Kahve falında kocasının sarhoş olduğunu görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarhoş koca görmek işten yana şansının açık olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocanı sarhoş görmek rakiplerine büyük fark atacağına, dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocanın sarhoş olduğunu görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına inanılır.

Kahve falında kocasını sarhoş görmek kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında rakı içmek ama sarhoş olmamak sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir