AnaSayfa / Genel / Kahve falında bira içmek sarhoş olmak

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, sorunların son bulacağına, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet eder.

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak gördüyseniz:

  • İlişkilerle ilgili hızlı kararlar alınması durumunda pişmanlıklar yaşanabilir.

Kahve falında bira içmek ve sarhoş olmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına delalet eder.

Kahve falında bira içmek sarhoş olmak iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bira içip sarhoş olmak her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında bira içip sarhoş olmamak göğüs germek zorunda kalınacağına, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında camide bira içmek sağlık ve hayır getireceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında okulda bira içmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Kahve falında tatlı bira içmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir