AnaSayfa / Genel / Kahve falında kör makas görmek

Kahve falında kör makas görmek

Kahve falında kör makas görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, dinamik olacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kör makas gördüyseniz:

  • Aynı şekilde diğerlerine yardım önermeniz karşı tarafın gözünde değerinizi arttırabilir.

Kahve falında kör makas görmek hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi makasla kesmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kaşını makasla kesmek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına alamet eder.

Kahve falında kaşları makasla kesmek kafa dinleyeceğine, düşünmeden hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık makas görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve fal sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yerde makas görmek fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında tırnak makası aramak helal lokmalar yiyeceğine, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında kırılmış makas görmek iyi geçineceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir