AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının kel olduğunu görmek

Kahve falında kocasının kel olduğunu görmek

Kahve falında kocasının kel olduğunu görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, tüm sorunlarına rağmen çalışmayı sonlandıracağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, Allah’a dua edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı olayları net olarak yorumlamakta veya neler olup bittiğini anlamakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında kocasının kel olduğunu görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, daha iyi anlaşır olacağına işaret eder.

Kahve falında kocayı kel görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında kocasını kel görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının kel olduğunu görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında saçını kel yapmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin toparlanacağına, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalettir.

Kahve falında oğlunu kel görmek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini yarı kel görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, beğenilen işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir