AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kel olduğunu görmek

Kahve falında başkasının kel olduğunu görmek

Kahve falında başkasının kel olduğunu görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, hayırlı günlerin geleceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına yorulur.

Kahve falında başkasının kel olduğunu gördüyseniz:

  • Ne yapacaklarını bilmedikleri için karşınızdakileri bağışlamanızda fayda var.

Kahve falında bir arkadaşını kel görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, hastalıklarının son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının ortasını kel görmek kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, en büyük sorununun bile tatlılıkla hallolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini kel görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kel adamlar görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, verilen sözlerin yaşanack sorunlar yüzünden gerçekleştirilemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kocayı kel görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasını kel görmek seyahatlere katılacağına, başarının adım adım yaklaşacağına işarettir.

Kahve falında kel bir adam görmek gereğinden fazla açıldığı için de maddi zorlukların kapıda olacağına, hayallerinin, arzularının, iş projelerinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir