AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocayı kel görmek

Kahve falında kocayı kel görmek

Kahve falında kocayı kel görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına işarettir.

Kahve falında kocayı kel gördüyseniz:

  • Çok fazla şey paylaşmak ya da her şeyi hafife almak sorun yaratabilir.

Kahve falında kocayı kel görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının kel olduğunu görmek iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını kel görmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kel birinin saçlı görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kel görmek dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine işarettir.

Kahve falında anneyi kel görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kızı kel görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında başın kel olduğunu görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir