AnaSayfa / Genel / Kahve falında oğlunu kel görmek

Kahve falında oğlunu kel görmek

Kahve falında oğlunu kel görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, işlerin düşeceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine yorulur.

Kahve falında oğlunu kel gördüyseniz:

  • Gerçekten başarılı olabileceğiniz durumlarda farkında olmadığınız düşmanlıklarla karşılaşıyorsunuz.

Kahve falında oğlunu kel görmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kel birinin saçlı görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kel görmek gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında bir başkasını kel görmek yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının tepesini kel görmek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadının kel olduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, borcunu ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kel tavuk görmek yorgunluktan ve uzun zamandan beri aynı işi yapmaktan ötürü çok sıkıntılı olacağı, bu yüzden dinlenmesi ve kendisini toparlaması gerektiğine aksi takdirde iş için yeterli konsantrasyona ve enerjiye tekrar kavuşamayacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasi kel görmek maddi zararının giderileceğine, aileyle iş yapmayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir