AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yarı kel görmek

Kahve falında kendini yarı kel görmek

Kahve falında kendini yarı kel görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yarı kel gördüyseniz:

  • Taşlar yerine oturmaya başlıyor.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında saçının yarısını kel görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarı kel kalmak tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, bütçesinin daralacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçın yarısını kel görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına delalettir.

Kahve falında kendini yarı kel görmek kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, dünya malının çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında saçının yarısının kel olduğunu görmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yarılmış yol görmek masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir