AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını felçli görmek

Kahve falında kocasını felçli görmek

Kahve falında kocasını felçli görmek hayatından nefret duygusunu atacağına, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, bir sebeple çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını felçli gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni gerçekler veya kanıtlar belli bir ilişkinin gidişatını farklılaştırabileceği için, önceden bazı tepkiler vermenizde fayda var.

Kahve falında kocasını felçli görmek ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına delalettir.

Kahve falında kocasının felç olduğunu görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında felçli olduğunu görmek geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında bir yakınının felç olduğunu görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama işarettir.

Kahve falında felçli insanı yürürken görmek fal sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında felç olmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, umutlarının kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek sözünde duracağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında felçli kadın görmek mesleğindeki statüsünün de artacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir