AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını içki içerken görmek

Kahve falında kocasını içki içerken görmek

Kahve falında kocasını içki içerken görmek bunun da geleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine delalettir.

Kahve falında kocasını içki içerken gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilerle duygularınızı paylaşabilirsiniz.

Kahve falında kocasının içki içtiğini görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, varolan borçların ödeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocanın içki içtiğini görmek atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, stresten uzaklaşılacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine alamet eder.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine ve ailesine de inançlarını geliştirebilmeleri için sürekli yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını içkili görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında içkiyi içmemek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında içki içen görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisini içki içerken görmek geçecek güzel bir ömre, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında içki içtiğini söylemek işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir