AnaSayfa / Genel / Kahve falında içkiyi içmemek

Kahve falında içkiyi içmemek

Kahve falında içkiyi içmemek geleceğin güzel olacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına, döktüğü alın terinin karşılıksız kalmayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında içkiyi içmemek gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da iyi niyetinizden faydalanmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında başkalarının içki içtiğini görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin falı kapatan kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının içki içtiğini görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu içki içerken görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini içki içtiğini görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında içki içmeyen birini içki içerken görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında içki içtiğini söylemek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında kendini içki içerken görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir