AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocanın içki içtiğini görmek

Kahve falında kocanın içki içtiğini görmek

Kahve falında kocanın içki içtiğini görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, sorunlarının birken beş olacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, sağlığın bozulacağına delalet eder.

Kahve falında kocanın içki içtiğini gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kocanın içki içtiğini görmek kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kafasının karışacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının içki içtiğini görmek ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına inanılır.

Kahve falında kocasını içkili görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinin içki içtiğini görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında babasını içki içerken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında ölü birini içki içerken görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir