AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içtiğini söylemek

Kahve falında içki içtiğini söylemek

Kahve falında içki içtiğini söylemek sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, eşiyle bahtiyar olacağına, aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Kahve falında içki içtiğini söylemek gördüyseniz:

  • Kendi yapacağınız işler varken diğerlerine yardımla zaman kaybedebilirsiniz.

Kahve falında içki içtiğini söylemek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kafasını toparlayacağına inanılır.

Kahve falında kendini içki içerken görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, neşe ve sağlıkla geçeceğine delalet eder.

Kahve falında içki içen kişi görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını içki içerken görmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine işaret eder.

Kahve falında içki içip kusmak sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içki içen görmek ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına yorulur.

Kahve falında içki içip sarhoş olmamak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, büyük başarılar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında içki içmeyi istemek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir