AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasını içkili görmek

Kahve falında kocasını içkili görmek

Kahve falında kocasını içkili görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, onunla bir ömür mutlu olacağına, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, amaçlarına ulaşmaya, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra rivayet eder.

Kahve falında kocasını içkili gördüyseniz:

  • Evinizde konforu arttırabilecek değişiklikler yapabilir veya bazı kutlamalar için hazırlanabilirsiniz.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek isteklerinize kavuşacağınıza, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasını içkili görmek girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasının içki içtiğini görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında kocanın içki içtiğini görmek işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında içkiyle oruç bozmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boş içki şişesi görmek başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında içki kokusu duymak hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına delalettir.

Kahve falında bira içki içmek atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, yeni alanlara yöneleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir