AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının içki içtiğini görmek

Kahve falında kocasının içki içtiğini görmek

Kahve falında kocasının içki içtiğini görmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine inanılır.

Kahve falında kocasının içki içtiğini gördüyseniz:

  • Aranızda meydana gelebilecek en ufak bir tartışmayı büyütmeye meyillisiniz.

Kahve falında kocasının içki içtiğini görmek gelişim içine gireceğine, işlerinin hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında kocanın içki içtiğini görmek sevilen bir dostun geleceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine yorulur.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Kahve falında kocasını içkili görmek sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına yorulmaktadır.

Kahve falında içki içen kişi görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında içki içmeyen birini içki içerken görmek şansının ve kısmetinin açık olacağına, başarılarının takdir edileceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çocuğunun içki içtiğini görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir