AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının felç olduğunu görmek

Kahve falında bir yakınının felç olduğunu görmek

Kahve falında bir yakınının felç olduğunu görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yakınının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Kahve falında yakınını felçli görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının felç olduğunu görmek duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakının felç olduğunu görmek zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yakının felç olduğunu görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında kendini felc görmek yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında felç geçirdiğini görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzünün felç olduğunu görmek ardından yeni bir işe gireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında birini felç görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir