AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının damatlık giydiğini görmek

Kahve falında kocasının damatlık giydiğini görmek

Kahve falında kocasının damatlık giydiğini görmek eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok hayır duası alacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, günden güne kazancının artacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının damatlık giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında kocasının damatlık giydiğini görmek aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocasının damat olduğunu görmek kişinin esenlik bulacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına inanılır.

Kahve falında kocasını damatlıkla görmek fal sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını damat görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında damat elbisesi giymek zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işarettir.

Kahve falında damatlık giydirmek sağlık sorunlarıyla uğraşılan bir dönem geçirileceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Kahve falında gelinlik giymek damat görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında damatsız gelinlik giymek onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir