AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocasının damat olduğunu görmek

Kahve falında kocasının damat olduğunu görmek

Kahve falında kocasının damat olduğunu görmek kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, yakın çevrenizde hayırlı insanların yer alacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında kocasının damat olduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişilerin asıl niyeti farklı olabilir, kulaklarınızı açmanızda fayda var.

Kahve falında kocasını damatlıkla görmek istediği gibi alışverişe gideceğine, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasını damat görmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına yorulur.

Kahve falında kocasının damat olduğunu görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işarettir.

Kahve falında kocasının damatlık giydiğini görmek işlerin günden güne artacağına, iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına işarettir.

Kahve falında birini damat olarak görmek ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çirkin gelin damat görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına alamet eder.

Kahve falında damat traşı olmak uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında mutsuz damat görmek dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir