AnaSayfa / Genel / Kahve falında damadının evlendiğini görmek

Kahve falında damadının evlendiğini görmek

Kahve falında damadının evlendiğini görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, karlı çıkacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Kahve falında damadının evlendiğini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şey gerçekleşmeye yakın görünüyor.

Kahve falında damat olmadan evlenmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına işarettir.

Kahve falında damadıyla evlenmek gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına işarettir.

Kahve falında damadının evlendiğini görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında çirkin damat görmek ekmeğin kesileceğine, anne baba duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında ölü gelin damat görmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin damatlık giydiğini görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında damat ve gelin görmek hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında kendi damadını görmek kendisini iyi hissetmeyeceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir