AnaSayfa / Genel / Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, sağlığının da bozulacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Kahve falında tenasül uzvunun kesildiğini görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Kahve falında kendi tenasül uzvunu görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine işarettir.

Kahve falında tenasül uzvunda kıl görmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek tenasül uzvu görmek bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, karanlık geçen bir dönemin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kadın tenasül uzvu görmek sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına yorulur.

Kahve falında erkeğin tenasül uzvunu görmek siparişlerinin çoğalacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine tabir olunur.

Kahve falında tenasül uzvunu traş etmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, istediği arabaya bineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tenasül uzvunun uzadığını görmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir