AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzanıp yatmak

Kahve falında uzanıp yatmak

Kahve falında uzanıp yatmak haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında uzanıp yatmak gördüyseniz:

  • Bazı bilgileri ya da haberleri saklamakla veya başkalarının işlerine karışmakla suçlanabilirsiniz.

Kahve falında uzanıp yatmak makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına işarettir.

Kahve falında birinin saçını uzattığını görmek hayatının ve planlarının bozulacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında harama el uzatmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzatılan parayı almak zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tuvalete saç uzatmak konforunu ve rahatını yitireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında sigara uzatıldığını görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek uzvu yalamak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ayakları uzatmak çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir