AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol uzatmak

Kahve falında kol uzatmak

Kahve falında kol uzatmak uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, eşlerin ayrılacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol uzatmak gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Kahve falında kol uzatmak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek uzvu yemek iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek uzvu görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saç uzattığını görmek hayırlı bir döneme girileceğine, maddi olarak güç kazanacağına işarettir.

Kahve falında buz uzerinde yurumek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğin uzvunu görmek hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin uzvunu görmek asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçları uzatmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir