AnaSayfa / Genel / Kahve falında koca ayak görmek

Kahve falında koca ayak görmek

Kahve falında koca ayak görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, kazançlı adımlar atılacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koca ayak gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen şeyler üzerinde dikkatle düşünülmesi gereken fırsatlar olabilir.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında koca ayak görmek başarılarının hiç eksilmeyeceğine, parasının ve makamının artacağına tabir olunur.

Kahve falında kocasının öleceğini görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın hasta olduğunu görmek o işin tüm risklerini göze alacağına, malını ve parasını sağlama alacağına işarettir.

Kahve falında kocasının kardeşini görmek geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında kocayı tokatlamak kaza ve belaların çıkmayacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına inanılır.

Kahve falında kocasının elinde bıçak görmek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kocasıyla boşanmak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir