AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçan papağan görmek

Kahve falında uçan papağan görmek

Kahve falında uçan papağan görmek işinin gücünün de rast gideceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, böylece hayatından memnun olacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçan papağan gördüyseniz:

  • Hedeflerinize kilitlenmelisiniz.

Kahve falında papağanın uçtuğunu görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında uçan papağan görmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında papağan uçurmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında cennet papağanı görmek acılarını ve kederlerini içine atacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında papağan ve muhabbet kuşu görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında papağan muhabbet kuşu görmek edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında hasta papağan görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, inancının zayıflayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir