AnaSayfa / Genel / Kahve falında iri kertenkele görmek

Kahve falında iri kertenkele görmek

Kahve falında iri kertenkele görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, bunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iri kertenkele gördüyseniz:

  • Hareketlerinizin nedenlerini doğru belirlemelisiniz.

Kahve falında iri kertenkele görmek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına inanılır.

Kahve falında küçük yeşil kertenkele görmek çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağın içinde kertenkele görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare kertenkele görmek bekarsa evleneceğine, hayatının zorlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kertenkele öldürmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünde kertenkele görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli kertenkele görmek maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, sorunların aşılacağına yorulur.

Kahve falında ev kertenkelesi görmek yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir