AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, işinde dar boğaza gireceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla uyumlu bir çalışma örneği göstereceksiniz.

Kahve falında kuyruğu kopmuş kertenkele görmek hayatının çok daha kolay hale geleceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına delalet eder.

Kahve falında kuyruksuz kertenkele görmek çok daha fazla adım atacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine yorulur.

Kahve falında kertenkele kuyruğu görmek ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun kuyruklu kertenkele görmek kısaysa da ömrün kısa süreceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kertenkele görmek keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kertenkele öldürmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yavru kertenkele görmek borçlarının kapacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında duvarda kertenkele görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir