AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak

Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak

Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, bazı kaynakların tükeneceğine, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elini sıkı tutmak üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulur.

Kahve falında patronla el sıkışmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir