AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının sigara içtiğini görmek

Kahve falında kızının sigara içtiğini görmek

Kahve falında kızının sigara içtiğini görmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, yardıma muhtaç insanlar için kullanacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra yorulur.

Kahve falında kızının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilere maddi konularda yorum yapmadan önce, sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında kızını sigara içtiğini görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kötü düşmana işarettir.

Kahve falında kızın sigara içtiğini görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, işlerin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının sigara içtiğini görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına delalettir.

Kahve falında sigara içmeyen birini sigara içerken görmek şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Kahve falında kocasını sigara içerken görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında sevgilinin sigara içtiğini görmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına tabir olunur.

Kahve falında sigara içerken yakalamak hayat kalitesinin de yükseleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü birinin sigara içtiğini görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir