AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında sevgilinin sigara içtiğini görmek

Kahve falında sevgilinin sigara içtiğini görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilinin sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı etkileyebilecek kararlar almadan önce yanlış veya kötü bilgileri ya da kişileri elemeniz, hayatınızdan uzaklaştırmanız gerekiyor.

Kahve falında sevgilisinin sigara içtiğini görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini sigara içerken görmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında eski sevgiliyi sigara içerken görmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında sevgilinin sigara içtiğini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini sigara içerken görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, dertlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin sigara içtiğini görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin sigara içerken görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyi sigara içerken görmek şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir