AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının kaka yaptığını görmek

Kahve falında kızının kaka yaptığını görmek

Kahve falında kızının kaka yaptığını görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızının kaka yaptığını gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik davranışları sizi şaşırtabilir.

Kahve falında kızının kaka yaptığını görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızının kakasını görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kakasını altına yapmak mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaka pisliği görmek sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında ağızdan kaka çıkarmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında civciv kakası görmek gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında poşete kaka yapmak sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek bebek kakası görmek elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine, elinin bollaşmasına vesile olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir